IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Arashishicage Nikorisar
Country: Tanzania
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 15 August 2015
Pages: 26
PDF File Size: 16.13 Mb
ePub File Size: 7.37 Mb
ISBN: 726-2-79650-426-7
Downloads: 94227
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezir

Imam pitanje u vezi istekle lk. Par meseci posle vencanja sam promenila l. Ili bi morala sve ponovo da vadim? Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro. Napominjem da ssam sasvim siguran da potvrdu nisam dobio.

Forum stolarske radionice / RADENKOVI radovi

Koliko sam shvatio,ukoliko posedujem biometrijsku l. Istekla mi jos jula, a ja sam u inostranstvu pod ugovorom i nikako pre oktobra necu moci da se vratim! Imam licnu kartu svedo,a cipomali je izdata na 5 godina Nemam Licna Karta, a li trebam.

E sad me zanima da li moram da vadimo nove pasose i ako vec imamo biometrijske obzirom da uskoro krecemo na more u grcku. Postovani, Predala sam zahtev za novu licnu kartu slikala se, potpisala i ostavila otiske prstiju … Interesuje me, zna li ko, da li moram ici licno da je podignem za nekih 15 dana ili mogu, da dam sestri ovlascenje da je ona podigne umesto mene?

Imam licnu kartu sa cipom koja istice za par dana pa me interesuje sta je od dokumenata potrebno za produzenje ili izdavanje nove? Zanima me posto sam promenila adresu,da li moram sva dokumenta ponovo da pripremim ili je samo potrebno da platim takse?

Unapred hvala za odgovor. Hoce li biti nekih problema prilikom vadjenja nove? Mozete li mi reci koja je dokumentacija neophodna za promjenu prezimena licne karte i ostalih dokumenat i da li je potrebno ponovno slikanje? Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g. Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja istice za par dana! Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove.

  MAHAPRAJNAPARAMITA SUTRA PDF

Pre godinu dana sam uradila licnu kartu bez cipa. Hvala unapred na odgovoru! Postovani, imama pasos Republike Srbije u pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim.

Imam jedan problem istekla mi je licna karta a na letovanje idem za pet dana pa me zanima da li mogu da upravljam vozilom s pasosem ili moram vaditi licnu kartu. Sada mi trebai htela bih da izvadim i inace sam iz Kragujevca a rodjena na Kosovu a papire bi trebala da vadim u Vranju!!! Ili postoji kraci put? Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje nove lk Isto za licnu kartu,istekla je od pet godina,pa sad hocu da je produzim,sta treba da uradim,molim za pomoc.

Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Zanima me sta mi je potrebno od dokumentacija za promenu mesta prebivalista i da li mogu ranije da izvadim novu licnu kartu tj par meseci pre neko sto istekne? Promenili su mi sluzbenim putem ulicu i broj u kojoj zivim zbog isteka lk supruga i ja smo promenili stare licne karte za nove biometrijske. Jedini dokoment imam zdrastvenu knjizicu njegovu i tu stoji njegov maticni broj. Sada treba da promenim mesto prebivalista pa me zanima da li moram ici u opstinu gde sam trenutno prijavljena da se odjavim kako bih se prijavila na drugu adresu ili se odjavljujemtamo gde treba da prijavim novu adresu?

Lična karta

Predao sam za drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Sarajevu,dobio sam uvjerenje i rodni list i podigao ih u Wvedoka i gdje mogu izvaditi licnu kartu i koliko vremena treba,jel samo u Bg ili mogu i drugo negdje. Da li mogu sa njim da putujem bez problema npr. LK mi je istekla krajem decembrada li postoji rok dokle mogu da je produzim? Da li moze da mi to napravi neku komplikaciju.

  COAGUCHEK XS MANUAL PDF

Rok vazenja 5 g. Zanima me koliko kosta to resenje o nevazecoj lk koje se donosi u MUP-u i da ga ja nosim u Sluzbeni glasnik ili ce to uraditi oni? Pre nego sto sam se udala i dodala muzevljevo prezime izvadila sam licnu kartu i biometrijski pasos.

Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice. Da li uopste imam pravo na licnu kartu? Zanima me da li onaj ko ima biometrijski pasos moze na osnovu njega da vadi LK? Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim?

Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Jesam li u pravu? Sta mi je potrebno od papira da predam za produzenje? Zivim u svajcarskoj od ….

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista. Prije neki dan sam bila u Bosni i Hercegovini i odem sa sinom da sveodka mu licnu kartu prvi put. Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Postovanje,zanima me da li moram ii u opstinu da produzim cipovanu licnu kartu I koje mi sve dokumenti trebaju molio bi vas da mi odgovorite u sto krajem roku sve najbolje.